AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun kaka yaptığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun altına kaka yaptığını görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kaka yaptığını görmek ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında bir çocuğun kaka yaptığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun kakasını görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğa kaka yaptırmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir