AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli altın görmek

Kahve falında kirli altın görmek

Kahve falında kirli altın görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli altın gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında ayakların altını kirli görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altını kirleten bebek görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin altını kirlettiğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli altın görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında altını kirletmiş bebek görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının altını kirli görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ayağının altını kirli görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli battaniye görmek geniş bir ev satın alacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir