AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok başarılı olunacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Yüksek yaratıcılığınızı kullanarak özel yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişme gösterebilirsiniz.

Kahve falında havuza düşen birini kurtarmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına inanılır.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzdan bebek kurtarmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında havuzdan birini kurtarmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak başarı ve zafer kazanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulur.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtarmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir