AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine inanılır.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak sorunlarının sürekli artacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğmaya çalışmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir