AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğmaya çalışmak

Kahve falında birini boğmaya çalışmak

Kahve falında birini boğmaya çalışmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulur.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak hak ve din yolunu bırakacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak malının ve kazancının tam olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok sevinçli haberler alacağına, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini boğmaya çalışmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında çok ders çalışmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında dana kesmeye çalışmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir