AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek

Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, deneyim kazanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek büyük rahatlık yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun bokunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun bokunu görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir