AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işlere nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, önünün kapanacağına işarettir.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret eder.

Kahve falında yılan öldürmeye çalışmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını öldürmeye çalışmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ayıyı öldürmeye çalışmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir