AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, artık daha dikkatli davranacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğmaya çalışmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğmaya çalışmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yılanı öldürmeye çalışmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir