AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek kısmet alacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, gelişmelerin olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek üzüleceğine ve kırılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun suda boğulduğunu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan insanlar görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir