AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendini toparlayamayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek büyük problemler yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin akciğer kanseri olduğunu görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kanser olduğunu görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir