AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yarasını saracağına işaret eder.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanser olduğunu öğrenmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin kanser olduğunu öğrenmek maneviyatının çökeceğine, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir