AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu görmek

Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu görmek

Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında çocuğun dişli doğduğunu görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin dişli doğduğunu görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında dişli balık görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın dişli adam görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulur.

Kahve falında dişli balık tutmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında büyük dişli balık görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında altın dişli kadın görmek sorunların hallolacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine delalettir.

Kahve falında dişli çark görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir