AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun bokunu görmek

Kahve falında çocuğun bokunu görmek

Kahve falında çocuğun bokunu görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, işin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun bokunu gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu boğularak görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğulduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğulmuş görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulduğunu görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir