AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu boğulmaktan kurtarmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan çocuğu kurtarmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin kara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak maddi olarak güç kaybedeceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir