AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun bokunu görmek

Kahve falında çocuğunun bokunu görmek

Kahve falında çocuğunun bokunu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, zor bir durumda kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, keyfin kaçacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun bokunu gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğulduğunu görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu boğulmuş görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu boğulmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek kötü sözler duyacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun boğulduğunu görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir