AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun adını koymak

Kahve falında çocuğun adını koymak

Kahve falında çocuğun adını koymak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun adını koymak gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Kahve falında çocuğa ad koymak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun adını koymak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ad koymak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe ad koymak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek adı koymak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin adını koymak malının ve gelirinin çoğalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun adını görmek bazı girişimlerde bulunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna isim koymak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir