AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ad koymak

Kahve falında bebeğe ad koymak

Kahve falında bebeğe ad koymak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe ad koymak gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında bebeğe ad koymak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek adı koymak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin adını koymak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun adını koymak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ad koymak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa ad koymak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin adını duymak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında doğacak bebeğin adını görmek varlıklı kimse olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir