AnaSayfa / Genel / Kahve falında ad koymak

Kahve falında ad koymak

Kahve falında ad koymak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ad koymak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında bebeğin adını koymak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ad koymak emeklerinin heba olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun adını koymak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğa ad koymak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek adı koymak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe ad koymak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adının yazılı olduğunu görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin adını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir