AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun adını görmek

Kahve falında çocuğunun adını görmek

Kahve falında çocuğunun adını görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun adını gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun adını koymak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa ad koymak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun adını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet eder.

Kahve falında adını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında adını soyadını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi adını yazılı görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin adını duymak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında birinin adını görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir