AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun düşmesini görmek

Kahve falında çocuğun düşmesini görmek

Kahve falında çocuğun düşmesini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kazancın günden güne artacağına, içinin huzurla dolacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun düşmesini gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak borcunun kalmayacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun düşüp öldüğünü görmek zor durumda kalınacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir