AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten betona düşmek

Kahve falında yüksekten betona düşmek

Kahve falında yüksekten betona düşmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi anlamda rahatlamaya, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten betona düşmek gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Kahve falında yüksekten betona düşmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında betona düşmek yanlış işler yapacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında betona yatmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında beton parçaları görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında beton bina görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton ev yapmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Kahve falında beton direk görmek sıkıntının günden güne artacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında beton sulamak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir