AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından kan gelmek

Kahve falında altından kan gelmek

Kahve falında altından kan gelmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altından kan gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında altından kan gelmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından kan gelmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında memeden kan gelmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında alttan kan geldiğini görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, güç alacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden kan gelmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Kahve falında dişinden kan geldiğini görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir