AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun hasta olduğunu görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta çocuğa yardım etmek sonuçtan memnun kalacağına, evini ve ailesini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu hasta görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında hasta bir çocuğa yardım etmek hayattan her istediğini alacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir