AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu ateşe atmak

Kahve falında çocuğu ateşe atmak

Kahve falında çocuğu ateşe atmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu ateşe atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında çocuğu ateşe atmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında odunu ateşe atmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşe bir şey atmak dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşe su atmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında saçı ateşe atmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe eşya atmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini ateşe atmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında elbise ateşe atmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir