AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa bozuk para vermek

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maneviyata yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek başarıları ile tanınacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bozuk para vermek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında bozuk parayla oynamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elde bozuk para görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla bozuk para görmek sorunlarını bitireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında suya bozuk para atmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir