AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında çocuğa biberonla süt vermek yaptığı işlerin küçümseneceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe biberonla süt vermek hafifleyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında biberona süt sağmak bir sağlık sorunu yaşanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt içtiğini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biberonla süt içirmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında biberonla süt vermek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe biberonla süt vermek ilerleyemeyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında süt dolu biberon görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir