AnaSayfa / Genel / Kahve falında çobanlık yapmak

Kahve falında çobanlık yapmak

Kahve falında çobanlık yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çobanlık yapmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çobanlık yapmak fenalıkta bulunmaya, işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyunlara çobanlık yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine inanılır.

Kahve falında inek çobanlığı yapmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın çoban görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çoban köpeği görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Kahve falında sığır çobanı görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, borçlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir