AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çoban köpeği görmek

Kahve falında beyaz çoban köpeği görmek

Kahve falında beyaz çoban köpeği görmek önünün açık olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, elinin darda kalmayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, aydınlanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çoban köpeği gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında beyaz çoban köpeği görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çoban köpeği görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret eder.

Kahve falında çoban köpekleri görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına inanılır.

Kahve falında koyunlara çobanlık yapmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek çobanı olmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çoban salatası yemek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında koyun çoban görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir