AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun çobanı olmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına alamet eder.

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve çoban görmek hastalıkların kalmayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında koyun çobanı olduğunu görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında koyun çoban görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunlara çobanlık yapmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi çobanı görmek hevesinin kursağında kalacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir