AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın çoban görmek

Kahve falında kadın çoban görmek

Kahve falında kadın çoban görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın çoban gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında kadın çoban görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek arabasını ve toprağının olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Kahve falında çoban köpeği görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve çoban görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında çoban köpekleri görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çoban salatası yemek şansının da döneceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çobanlık yapmak güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendini çoban olarak görmek iyi halinin kalmayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir