AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun çobanlığı yapmak

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Kahve falında koyunlara çobanlık yapmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun çobanlığı yapmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, umutların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve çoban görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun çobanı olmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işarettir.

Kahve falında koyun çobanı olduğunu görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında koyun çoban görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çobanlık yapmak büyük bir kazanç elde edileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir