AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme yakmak

Kahve falında çizme yakmak

Kahve falında çizme yakmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bereket ve zenginlik olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme yakmak gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında çizme yakmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında çizme çaldırmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çizmeler görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına çizme giymek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında çizme giymek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında kısa çizme giymek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çok çizme görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mali gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir