AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmeyi kaybetmek

Kahve falında çizmeyi kaybetmek

Kahve falında çizmeyi kaybetmek iş yaşantısında hırslanacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, güzel bir haber almaya, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çizmeyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında siyah çizme kaybetmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, evlatlarından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında çizmesini kaybetmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizmelerini kaybetmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çizmeyi kaybetmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme kaybetmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizmeleri kaybetmek iş hayatında rahat edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet eder.

Kahve falında çizme giyip çıkarmak belaya ve derde düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir