AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek

Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek

Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çizmenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında pantolonunun yırtılmasını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdenin yırtıldığını görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış elbise görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kitap yırttığını görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında yırtılmış kuran görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin para yırttığını görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın yırtıldığını görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir