AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme aldığını görmek

Kahve falında çizme aldığını görmek

Kahve falında çizme aldığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, büyük paralara sahip olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında çizme aldığını gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çizme aldığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında çok çizme görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çizmeyi kesmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında eski çizme giymek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süet çizme görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizme satın almak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çizme görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme giymek nefsine uyacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir