AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek sorunların sürekli artacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına yorulur.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe tekini kaybetmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sayılacağına delalet eder.

Kahve falında terlik tekini kaybetmek resmi bir göreve getirileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir