AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek çok hayırlı haberler alacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iyilik bulacağına işarettir.

Kahve falında küpenin tekini kaybetmek sıkıntının günden güne artacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, dinç kalacağına delalet eder.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir