AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küpesinin tekini kaybetmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında küpenin tekini kaybetmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında küpe tekini kaybetmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında küpenin tekinin kaybolduğunu görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, haram mala inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir