AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, üzücü haberler alacağına, dertlerin son bulacağına, bazı konularda önayak olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yararlı bir iş birliği ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek kalp kırıklığı olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek güzel bir evliliğe, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek üstünlük elde edeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek yeni işlere atılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir