AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı çizme görmek

Kahve falında taşlı çizme görmek

Kahve falında taşlı çizme görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, makama ve rızka sahip olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, borçlarının artacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında taşlı çizme gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında taşlı çizme görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu çizme görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı ve çizme görmek işlerin kara geçeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında çizme giydiğini görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çizme giydirmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çizme almak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme denemek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çizme çamur görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir