AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde botla gezmek

Kahve falında denizde botla gezmek

Kahve falında denizde botla gezmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde botla gezmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında denizde botla gezmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında botla gezmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında deniz bot görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde bota binmek hoşgörülü biri olunacağına, planların sarkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz botuna binmek sağlıklı ve zinde olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde bot görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz botu görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde vapurla gezmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir