Kahve falında alnında çizik görmek

Kahve falında alnında çizik görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnında çizik gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında alnında çizik görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında çizik saat görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda çizikler görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kolda çizikler görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yüzde çizik görmek öz güven kazanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü çizik görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Kahve falında kolunda çizik görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizik tava görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir