AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizik saat görmek

Kahve falında çizik saat görmek

Kahve falında çizik saat görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizik saat gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çizik saat görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında alnında çizik görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde çizik görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda çizikler görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda çizikler görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizik tava görmek aile içinde saadetinin artacağına, hem de para kaybettireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde çizik görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, büyüleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda çizik görmek hızlanacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir