Kahve falında yüzü çizik görmek

Kahve falında yüzü çizik görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüzü çizik gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Kahve falında yüzü çizik görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde çizik görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda çizikler görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında alnında çizik görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına inanılır.

Kahve falında kolda çizik görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda çizik görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, insanlara küsüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda çizikler görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hane içine ay doğacağına delalet eder.

Kahve falında çizik tava görmek sorunlar altında ezileceğine, rahatının kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir