AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda çizikler görmek

Kahve falında vücudunda çizikler görmek

Kahve falında vücudunda çizikler görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, müjdeli bir haber alacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda çizikler gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında vücudunda çizikler görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde çizik görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Kahve falında kolda çizik görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda çizik görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda çizikler görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, zorluklarını aşacağına inanılır.

Kahve falında çizik saat görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çizik tava görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çizik görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir