AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlığının kötüye gideceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında kuşun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek yenileneceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun yumurtladığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtladığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yılanın yumurtladığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında koyunun yumurtladığını görmek rahata ereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir