AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta civciv görmek

Kahve falında hasta civciv görmek

Kahve falında hasta civciv görmek dertlerinin günden güne artacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta civciv gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Kahve falında hasta civciv görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzen civciv görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv öldüğünü görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aksiliklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civcivin üstüne basmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz civciv görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak civciv görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında suda civciv görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv tüyü görmek maddi anlamda zarar edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir