AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan civciv görmek

Kahve falında uçan civciv görmek

Kahve falında uçan civciv görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan civciv gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında civcivin uçtuğunu görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv uçurmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan civciv görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında civciv kurtarmak çok sorunlu günler geçireceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında civciv ördek görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında civcive yem vermek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş civciv görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş civciv görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir