AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yemlemek

Kahve falında tavuk yemlemek

Kahve falında tavuk yemlemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk yemlemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında tavukları yemlemek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yemlemek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında horoz yemlemek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek yemlemek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında güvercin yemlemek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında koyun yemlemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulur.

Kahve falında civciv yemlemek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında hayvan yemlemek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir