AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek yemlemek

Kahve falında inek yemlemek

Kahve falında inek yemlemek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başarısının artacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, zor durumda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek yemlemek gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında inek yemlemek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yemlemek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan yemlemek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavukları yemlemek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun yemlemek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulur.

Kahve falında civciv yemlemek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yemlemek mali krize gireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında horoz yemlemek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir